Topprestaties tijdens Spartan Race

  • 14 november 2018

WAT EEN TOP PRESTATIES van deze HARDWORK leden!

Het afgelopen jaar hebben deze leden meegedaan met 1 of meerdere Spartan Races (www.spartan.com) in binnen en buitenland. Zo werd o.a. Engeland aangedaan en in Oostenrijk zelfs een heel weekend gestreden op verschillende afstanden. Een Spartan Race is een obstacle run zoals Mudmasters of Strong Viking, echter haal je bij een Spartan Race een obstakel niet, moet je 30 Burpees doen! Er zijn verschillende afstanden. Zo is er de Beast 20+km, Super 13+km, de sprint 6+km en de kidsrace waar per leeftijd de afstand verschilt.

Het laatste weekend van Oktober was Spartan neergestreken op het Eiland van Maurik (Gelderland). Hier was een grote afvaardiging vanuit Hard Work aanwezig op verschillende afstanden en zijn er zelfs prijzen gewonnen! Op de Beast (22,5km) deden Angela (25) en Fabian (42) mee in de wedstrijdgroep van leeftijdscategorieën. Nick (27) deed mee in de Open heats. Angela, instructeur bij Hard Work, werd zelfs eerste in haar categorie (25-29). Wat een prestatie! Op de Super (15km) gingen Fianne (20) en haar vriend Jakob (22) de uitdaging aan. Fianne werd 3e overall bij de dames. Niet normaal hoe knap! Bij de Sprint ging Danny (34) de strijd aan met de elementen en ook hij kwam in een mooie tijd over de finish! Ook het jongste lid van Hard Work Dhylana(4), dochter van Spartan Danny, heeft de Spartan Kidsrun gedaan en is 3e geworden. Hiermee heeft zij een hele mooie medaille en T-shirt gewonnen.

De race speelde zich af in het watersport gebied rondom Eiland van Maurik. Je raad het al: veel door het water. En dat is dus koud, heel koud. Daarnaast waren er allerlei obstakels die overwonnen moesten worden zoals met een scheepsketting van 50kg lopen, over muren van meer dan twee meter hoog klimmen, verschillende monkey bars, speerwerpen en zwemmen door het koude water. Bij de Beast waren er nog eens 25 obstakels! Maar deze strijders van Hard Work hebben allemaal de finish gehaald en daar zijn we trots op!

Wil jij ook meedoen met een Spartan Race, een andere obstacle run of gewoon om lekker fit te worden? Kom dan trainen bij Hard Work! Vanaf elk niveau en leeftijd bieden wij perfecte trainingen aan en kun je mooie prestaties leveren bij een obstacle run, zoals je ziet bij deze strijders! Loop gewoon eens binnen bij ons om kennis te maken of kijk op de site voor meer informatie: www.hard-work.nl.