Nieuwe lessen Hard Work 4 Kids

  • 26 maart 2019

Steeds meer kids komen sporten tijdens de lessen van Hard Work 4 Kids. Dat betekent dat de groep gesplitst moest worden in verschillende leeftijdscategorieën. Daarnaast hebben we ook een nieuwe les: Hard Work 4 Kids Weerbaarheidstraining!

HARD WORK 4 KIDS – De reguliere lessen zijn verplaatst naar de vrijdag. Van 17.00 tot 17.45 kunnen de kids van 5 tot 8 jaar zich uitleven. Direct daarna, van 17.45 tot 18.30, zijn de kids van 9 tot 12 jaar aan de beurt.

WEERBAARHEIDSTRAINING – Deze les staat in het teken van sport in combinatie met het maken van stappen in je zelfvertrouwen, assertiviteit en doorzettingsvermogen. Kortom, weerbaarheid. Het kickboksen vormt de basis voor de training, een uitdagende en stoere manier om met sport bezig te zijn en daarin met elkaar plezier te maken. De training vindt plaats van 17:00-17:45 uur. De adviesleeftijd voor de kids ligt tussen de 8-12 jaar. Meld je nu aan voor de training! Let op: er is een beperkt aantal plek beschikbaar.