Cursus “Hard Work Lifting”

  • 19 september 2019

Wat is de Hard Work Lifting cursus?
De cursus is gericht op het verbeteren van de 3 hoofdoefeningen in het Power Liften: bankdrukken, squatten en deadliften. Gedurende 12 weken ga je aan de slag. De eerste 4 weken gaat het om houding tijdens de oefeningen. Is je houding goed? Dan zal de trainingsintensiteit verhoogt worden. De trainingen bestaan hoofdzakelijk uit krachttraining en elke les zal circa anderhalf uur duren. 

Is dit iets voor jou?
Deze cursus is perfect voor mensen die beginnen met krachttraining maar is ook uitdagend en effectief voor gevorderden. Het doel is om jezelf fysiek en mentaal te verbeteren tijdens het sporten en om een goede basis op te bouwen voor als jij zelf verder wilt gaan met het krachttrainen. Ben je al gevorderd maar wil je in een goede structuur trainen dan kan dit tijdens deze cursus ook. De training wordt namelijk op ieders eigen niveau gemaakt. 

Wat krijg je tijdens de cursus?
Elke week zijn er 2 lessen. Ook krijg je één training die je zelfstandig kan doen en die goed aansluit op de andere training (deze training is niet in groepsverband maar optioneel om zelf te doen). Ook krijg je een document met informatie over hoe je zelfstandig verder kan gaan na de cursus.

Wie ben ik?
Ik ben Seth Vel Tromp en stagiaire bij Hard Work. Deze stage loop ik voor mijn sportopleiding. Ik train nu zelf ongeveer 3-4 jaar en de afgelopen 2,5 jaar doe ik aan powerliften. De reden dat ik powerliften zo leuk vind is omdat wanneer je er echt hard aan werkt, je merkt dat er een progressie in zit en dat je fysiek ervan verbetert. Ook is er een mentaal aspect aan. Bijvoorbeeld; je bent aan het squatten en je denkt dat je echt niet meer verder kan. Maar als je besluit toch de knop om te zetten, toch nog die ene rep te doen, merk je dat je, je daarna echt goed voelt. Dit geeft buiten de sportschool ook voordelen. Ik weet zeker dat er dingen zijn die ik nooit zou hebben gedaan of gedurfd als ik door powerliften niet die knop had leren omzetten.

Hoe geef jij je op?
Na dit te hebben gelezen is er natuurlijk geen kans dat je je niet wilt opgeven! Probeer dit zo snel mogelijk te doen omdat er maar 8 mensen mee kunnen doen aan de cursus. 

Om jezelf op te geven stuur je een e-mail naar: info@hard-work.nl