Open Sportdag 2019

  • 30 oktober 2019

23 november 2019: Open Sportdag! Doe jij ook mee met een middag sporten bij Hard Work?

Is dit evenement iets voor jouw?
Dit evenement is voor iedereen die ervan houdt om een leuke sportieve dag te hebben. Op deze dag krijg je een indruk van wat Hard Work te bieden heeft. De activiteiten die op de Sportdag worden georganiseerd is voor iedereen vanaf 12 jaar. Daarnaast is er ook voor de kinderen een leuk programma. Iedereen is dus van harte welkom bij Hard Work!

Wat kun je op deze dag doen?
We sporten in groepjes en beginnen met de Blockrun. De Blockrun is een 15 minuten loop waar je zo snel als mogelijk 6x het parcours gaat rennen. Na de Blockrun volgt Thirty-Minutes On-Fire. Dit is een verkorte On-Fire les die wij hier bij Hard Work geven.

Vervolgens zijn er twee workshops, de groep zal in tweeën gedeeld worden. In één groep doe je mee aan de workshop boksen, in de andere aan de workshop gewichtheffen. Door deze workshop introduceren wij jou aan voorbeelden van onze trainingen die wij kunnen geven. Daarna is er tijd voor een korte pauze (15 min) en een snack. Hierna wissel je van workshop.

Na de workshops komen de twee groepen weer samen en start je met de 10 minuten pull-up wedstrijd. Deze doe je met een maatje. Samen probeer je zoveel mogelijk pull-ups in 10 minuten te doen. Hard Work heeft elastische banden die helpen bij het maken van een pull-up als dat nog niet, of niet meer, lukt.

Het programma sluit af met een Team Work Out met maximaal vijf personen per team, als team doe je samen een intense work out. Je kunt je vooraf aanmelden als team! Dan weet je zeker dat je bij elkaar zit!

Hoe kan je meedoen?
Je kunt mailen (info@hard-work.nl) of aanmelden op de inschrijflijsten bij Hard Work! Het is de bedoeling dat wanneer je je opgeeft, je aan alle onderdelen van 13:00 tot 16:00 mee doet. Ook als je een kind/kinderen meeneemt horen wij dit graag van tevoren i.v.m. onze voorbereiding.

Tijden en waar vindt het plaats?
Hard Work, Bergambachterstraat 13, 2871 JC Schoonhoven. Het programma begint om 13:00 en eindigt om circa 16:00.

Vragen?
Stel deze aan Hard Work medewerkers, stuur een mail (info@hard-work.nl) of bel: +31 6 464 909 18