Maatregelen omtrent Coronavirus

  • 15 maart 2020

Beste Hard Workers,

Zoals iedereen weet heeft de overheid besloten om scholen, sportclubs, gyms en horeca te sluiten. Dus ook Hard Work. De overheid heeft zojuist een datum van 6 april gecommuniceerd. Dit is de minimale termijn van de sluiting.

Het is balen maar begrijpelijk en terecht. De komende dagen gaan we gebruiken om een plan te maken over hoe nu verder. Wellicht is het een idee om ’s avonds een uurtje Insta live te gaan zodat jullie een thuis training kunnen volgen. Er kunnen meer opties zijn, zoals schema’s die jullie thuis kunnen aanhouden om toch fit te blijven gedurende deze periode. Heb je zelf een goed idee, laat het ons weten!

Eén ding is echter zeker. Het worden zware tijden, voor ieders gezondheid, voor het voortbestaan van de gym, op alle fronten. Laten we elkaar helpen waar nodig en deze tijd doorstaan.

Team Hard Work